Gledaj Kuruza.
Da pricamo o 330d i 330i onda bi ja uvijek i samo odabrao benzinca. Mi ovdje ne pricamo o sestacima sa preko 200ks vec je rijec o 4-cilindrasima sa manje od 150ks u 1eru.
Ocito nisi vozio 116i, 118i i 118d. Da si u njima proveo i pola sata ni u bunilu ne bi nikome preporucio 116i. Svaki motor u 1eru je bolji izbor od 116i.
I da. Nemoj pricat gluposti.
Najslabija verzija 118d (09/2004 - 03/2007) ide 10.0s do stotke.
Najslabija verzija 116i (09/2005 - 03/2006) ide 10.9 do stotke
Najjaca verzija 118d (09/2007 - ) ide 8.8s do stotke
Najjaca verzija 116i (09/2007 - ) ide 10.2s do stotke
Novi 118d je 1.5 sekundi brzi do stotke od 116i. A top speed mu je 210kmh u usporedbi sa 204kmh (116i).
To su sirove brojke. A u voznji je ta razlika jos puno puno veca.
I da. Pocet su srat ako mi sad pocmes pricat o okretajima i gustu razlvacenja tog jadnog 1.6 motora u 1340kg teskom autu. Zato molim te - nemoj.
Last edited by Calamari; 23-04-2009 at 00:17.
Toyotin dizajn je sustav protiv kradje (c) by neznani genijalac sa h.r.a.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Nema frke. Prijatelji ko što smo i bili.
Al ima nas svakakvih...pa i traktoraša...
Cijenim ja svačije mišljenje ako je na mjestu, pa tako i tvoje.
Al meni dizel jednostavno nije gušt u pogledu ničega... možda jedino potrošnje.
Ja kad sam tražio auto prošle godine imao sam na raspolaganju cca 14k eura i za te pare mi se nudio jedan savršeni redizajn e46 320d sa 150ks... ali k vragu kad ga je upalio, nisam mogao prožvakati taj zvuk diesela i obrtomjer graviran do 5000...
Pa sam nastavio potragu za benzincima, a nigdje ni jednog!
Pa sam tek za par mjeseci pronašao jednog finog e46 redizajna 1.8 benzin, 120ks i to je za mene to!
Ne plačem za tih 30ks više koje sam mogao imat, kad su to za mene "traktorski" konji!
Nadam se da i mene donekle razumiješ...![]()
ne znam koliko je ovo kreativna rasprava, ali u svakom slucaju ima smisla ako se zanemare klasicna prepucavanja moment vs. okretaji
meni se sviđa cuti razlicita misljenja i na temelju njih donjeti neko svoje
Nije bitno koliko auto ima konja nego koji magarac ga vozi...
Ma sve ok. Najnormalnije je da se razlikujemo u misljenjima i stavovima. Ja isto vise volim voziti benzince ako se radi o jacem sestaku(2.5 ili 3.0). Kad pricamo o novijim bmwima i slabijim motorima - jednostavno su dizeli puno bolji u voznji. Volim okretaje i zvuk benzinca, ali novi 118d u voznji ispoljava jaci udarac u ledja od e34 525i. Neka zagrizeni krastas(i vlasnik chipanog E34 525i) Interceptor potvrdi. 116i je jednostavno prespor i preslab motorcic za 1350kg koje ima 1er. 118i je vec druga prica. On puno lakse dise u tom autu. U tom slucaju potpuno razumijem odabir benzinca ako volis okretaje. Ali usporedba 116i i 118d jednostavno nije uopce za raspravu.
Sve te razumijem, ali moje iskustvo sa tim autima mi kaze da 99% ljudi bira 118d, nakon sto proba 1.6 i 1.8(1998ccm) benzince.
Last edited by Calamari; 23-04-2009 at 20:39.
Toyotin dizajn je sustav protiv kradje (c) by neznani genijalac sa h.r.a.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
-Lijepa žena, puna kuća prijatelja!-
-Radim posao koji ne volim da bi žena i djeca kupovali stvari koje im ne trebaju!-
-Newton laže, lake padaju brže!-
-Život je samo iluzija izazvana nedostatkom alkohola!-
-Volio bih umrijeti kao moj deda...u snu a ne kao njegovi putnici u panici i užasu-
-U borbi vojnik dotrči zapovjedniku i kaže: ZAPOVJEDNIČE, OKRUŽENI SMO SA SVIH STRANA! Kaže zapovjednik: ODLIČNO, SADA MOŽEMO U PROBOJ S BILO KOJE STRANE!-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.Sve sto vas zanima mozete pronaci ako
ljudi ipak će moj ulazak u BMW svijet biti 116i 115KS
koliko god razmisljao taj auto ipak ima dvije sekunda brze do 100 od onoga koji sad vozim tako da...
još mi ostaje vremena za neki šestak sa x-om tako da...
Nije bitno koliko auto ima konja nego koji magarac ga vozi...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks