kad vidim zadnju sliku, srce mi se cepa...
puno srece i napravi od ovog auta ono sto on zasluzuje...![]()
kad vidim zadnju sliku, srce mi se cepa...
puno srece i napravi od ovog auta ono sto on zasluzuje...![]()

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
DRIFTING
WAS COOL IN EUROPE BEFORE THE DAMN JAPS COPY'D
moj evo razvoj u e30
m10b16,m20b20,s14b20,m20b25x2 i m20b27turbo
SAMO SE HRABRI DOKOPAJU SLAVE
HOP CUP JEBO MUP
opa,svaka cast i kari na posluzivanju i tebi sve cestitke od srca...
zasto taj M52 pa di je njegov motor??
i da ciji su ono sve auti tamo na polju?

A sve mi se čini pošto smo tu negdje po gabaritima da bum moro probat školjku da vidim dal si dobru školjku odabro![]()
Po plinuuuuuuuuu!!!!!!!!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Njegov je valjda prodao, a ovaj motor ce se malko naturpijati ..no o tome u hodu..a auti su njegovi...
...velis ak tebi pase, pase i meni
Iskreno nije mi se dalo nista bez slika, bokarit cemo ne brigaj..a ovo trece..znas da cu te zvat
, za školjku si prvi na listi ako ide van
![]()
Last edited by goran525; 06-06-2009 at 15:41.
-kombi prijevoz
-montažne kuće
-fotografiranje, vjenčanja...
JEBEŠ KRIZU, ŽIVOT NEMA REPRIZU
Cestitam, ja bi ovaj auto pokusao dovesti u originalno stanjeZa fun car se uvijek nađe kakav obicni e30
![]()
srecno kolega...
BTW evo ja se biljezim za voznju na krovu.![]()
ako oces funcar, stavi motr koji je zadnji bija unutra...
...u zlatni okov je prstić pao...
o4.1o.2oo8.
nema tu puno filozofije....ubaciti nesto adekvatno i ne komplicirati previse,sic-volon,hidro rucna i moze i jedan fini 2.8 24v i to je to za igranje i praksu a nebu preskupo....vracanje ovog cuda u izvorno stanje nema smisla.....on je smisljen da bude gol iznutra sa jednim zicom i sam gasss...sretno....
Prodaja rabljenih dijelova BMW
0 9 8 / 5 1 9 - 7 8 6 Rogi-Igor
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks