Ovako tražim na području zg-a nekakvu ajkulicu za sitnu lovu sa ili bez papira,nije važno jer če brzo završit u rinfuzi pa da mogu lagano počet sa svojim projektom,ako tko ima kakve informacije kontakt na PM
Hvala
Ovako tražim na području zg-a nekakvu ajkulicu za sitnu lovu sa ili bez papira,nije važno jer če brzo završit u rinfuzi pa da mogu lagano počet sa svojim projektom,ako tko ima kakve informacije kontakt na PM
Hvala
javi se karlu![]()
ima jedna u mom kraju 318 cca 700 kn al mislim da bi išla i niže
Nemojte me zekat da nepostoji nijedna!!!!
Ima jedna crvena na staroj karlovackoj stoji,cini mi se vec dosta dugo pa mozda da odes pitat covjeka dal bi prodo!
imas jednu kod podsusedskog mosta...kad ides priobalnom cestom od Kauflanda..prema podsusedskom mostu..
100 metara prije mosta sa desne strane je stajala
nisam vec par mjeseci prolazio tim putem..pa ne znam jel jos tamo..no nije se mrdala dugo dugo
Pogledao sam taj auto. Podosta je trul, čini mi se da je pvi lak. Ima original alu felge u solidnom stanju. Volan neki "sportski" ali nije original. Brava na vozačevoj strani je skršena...vjerojatno pokušaj provale... Unutrašnjost je relativno neuredna
Tip veli sjedi-pali -vozi... ali auto je daleko od tog stanja...
Tražim neku da bar iznutra nije jako u banani pošto mi trebaju neke pizdarijice koje mi u mojoj ne odgovaraju
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks