pa izjasni se koji ti dijelovi trebaju pa ces mozda prije nac dio koji te interesira...netko ce od nas imat
napravi popis sta ti treba,postaj ovdje i vec ce se netko javit s djelovima![]()
pa izjasni se koji ti dijelovi trebaju pa ces mozda prije nac dio koji te interesira...netko ce od nas imat
napravi popis sta ti treba,postaj ovdje i vec ce se netko javit s djelovima![]()
get E30,get BBS RS,go low as possible
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Ma hebeš to neda mi se pisat do jutra možda sutra ugl htio bih uzet cijeli auto da se mogu malo iživljavat na njemu jer mi je moga žao a i te sve stvarčice koje me smetaju bi me ispale ko 3 ajkule
zaboravljaš jednu jako bitnu stvar; svi dijelovi koji su tebi loši, 90% su i na svakoj drugoj ajkuli loši...teško da češ potrefit baš da ti nešto odgovara...evo najsvježi ti je primjer kolega ukko sa Korčule koji se zaletio i kupio donatora 315 sa kojeg ne može ništa iskoristit...tak da neznam![]()
Every BMW engine is unique.
Pronašao sam jednu u mom kraju cca 20 km od kuće pa je moram ić pogledat i ako je vrijedna spomena najverojatnije ću je uzet,možda i uleti e30 1.8 is samo moram pitat frenda di je auto i navodno je neka sitna lova
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
ne znam gde je auto u BiH...nemam pojma....a i ti si mi daleko....
znam![]()
vec kad nam je dopusteno komentirat u oglasniku... slazem se s karlom da se to ne isplati. posalji mi na pm kaj ti sve treba da vidimo koliko je ozbiljno![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks