A koliko se konja dobije??![]()
Volim crno pa makar i ofarbano,,,,,,,,
pa zavisi ako je u pitanju m42 ili m44 tj motori sa promjenjivom geometrijom usisa i ako su im klapne zapekle od cađi i ostalih gluposti onda se sigurno osjti razlika...![]()
Last edited by Suki; 29-10-2009 at 14:50.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
ima ovdje prikazan slican postupak :
a ovako izgledas neko vrijeme na cesti poslje toga
Last edited by BmwwmB; 22-02-2010 at 19:45.
ako je stvarno ovo konacni rezultat, svaka cast![]()
neznam,oni mi to sve rade naopako...prvo uspricaju pa onda turiraju..
ja sam cistio u centru ljubljane..nije bilo ni deseti dio dima kao kod ovih...![]()
Last edited by Suki; 30-10-2009 at 09:24.
Ovo šta oni stavljaju ,stavljaju neku pjenu. Koliko san uspia skužit ta pjena ima neki efekt čiščenja,ali njima je napetije to šta auto pušta taj dim,da se(ko tipični glupi Amerikanci) mogu zajebavavat okolo ko redikuli...
nisam skuzio s tim sprejom si ocistio klasicni usis a ne karburator, jel bi ja to mogao na 2.5i isto koristiti jer motor ima km ko isusov bicikl pa da ga malo oraspoloži i koliko kosta taj sprej?
hvala
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks