+ Reply to Thread
Page 5 of 9
FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 41 to 50 of 87

Thread: 1600-2 1970, sta da radim?

Share/Bookmark
    BMW štovatelj Anduril's Avatar
    Automobil
    BMW 2002, BMW 320 E21
    Ime i prez.
    Andrej Vasiljevic

Default Re: 1600-2 1970, sta da radim?

Click here to enlarge Originally Posted by Cruo Click here to enlarge
    e ljudi zena bi inka boju ne orange. to je ona malo jace naranđasta. Sta vi mislite. Inace orginal je Sahara ali me je strag da nije bas neka fora. dali ko preporuca koju boju ili ima savjet koju da ne stavim. thx. tako da malo razmislim.
    Naprimjer strah me je te inke jer onda koda je auto preupadljiv i preocito je da je ofarban i onda koda se vidi da je bolja neka cudana. vidio sam jedan ofarbani crveni i nije mi se bas svidio. pre jaka bolja je bila i koda se vidi sve na njoj. neznam kako da opisem to. Ono kada gledas u crnu neku boju onda vidis ko male valove , e a na crvenoj su se ful isticali. ono jako lomi svjetlo. Grubo.
    DA odsjaj refleksije je grub.
    Ono mislim da je bolja kvaliteta boje ako je odraz u njoj slicniji dorazu u ogledalu a kada je slabije kvalitete vise ima valova. ono uvjek skuzim na autu da je nseto bilo naknadno farbano.
    A samo jednoam sam sreo tipa koji farba(pehlin) i nisma mogao naci te neparavilnosti u popravljanom dijelu. inace covjek popravlja nove aute(ko bi rekao da se i neprodani auti popravljaju).
    Narandzasta boja je po meni jedna od najboljih na 2002. Medjutim, ako vec imas izbor, odaberi originalnu boju. To ce sacuvati autenticnost auta i podici cenu ako ga jednog dana budes prodavao. Ako je Sahara bila neka tako i ostane Click here to enlarge

BMW štovatelj Keko's Avatar
    Automobil
    BMW E21
    Ime i prez.
    Kristijan Predojević

Jel zna netko za firmu koja se bavi pjeskarenjem sodom u Zagrebu ili HR?

BMW štovatelj Cruo's Avatar
    Automobil
    Opel Corsa C, BMW 1600-2
    Ime i prez.
    Sanjin Haler

ma sljivi cijenu. Vise je za mene. I ja bi volio original ali isto tako mislim da bi bilo fora kad vec farbam da stavim neku fora boju. a inace auto bi trebao maksimalno originalno izgledat. ne izvlacenje blatorbarana, spustanje, i neke promjene vizualne.

Srebrni BMW član Josip_E30's Avatar
    Automobil
    Audi A5 3.0 TDI
    Ime i prez.
    Josip Hodak

Evo da i ja kazem nesto, zamisao sama po sebi mi je odlicna (jedino sto bi ja 2002), za boju daytona violet sa vise pearl zrnaca (metalic zrnaca), nikada jos nisam vidio takav 02 a kolega calamari bi ti ga mogao napravit u photoshopu..

Evo link da vidis tu boju http://img222.imageshack.us/i/moroch...ilbluegq6.jpg/
    Sretno sa radovima !!!

Banned
    Automobil
    E34 M50B25
    Ime i prez.
    Sven Malek

Kako napreduje restauracija mališana? Ima što novoga?

a.k.a Tata Mata Suki's Avatar
    Automobil
    e30 2,5 Tournig aka Mamojebac
    Ime i prez.
    Sukara Branislav-Suki

ma rokni ga unutra,nabijem ja raritet ako sam najsporiji.......

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    name="allowFullScreen" value="true">To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" flashvars="xml_url=
    509;77944B;5498F4;ACACAC;46977;0;46977;30" width="410" height="100" bgcolor="#FFFFFF">

Zlatni BMW član JOKE/ST's Avatar
    Automobil
    ...
    Ime i prez.
    Joško Ćurković

Kolega,registriraj se na www.bmwautoklub.hr.
    Član na tom forumu pod nickom Kolekcija ima isto takvo komplet uređeno auto,pa pitaj njega sve šta te zanima vezano za sređivanje tog auta,jer je i on svog kompletno preuredia. Vjerujem da če ti drage volje pomoč.
    Pozdrav.
    Last edited by JOKE/ST; 08-06-2010 at 16:47.

BMW štovatelj Cruo's Avatar
    Automobil
    Opel Corsa C, BMW 1600-2
    Ime i prez.
    Sanjin Haler

Click here to enlarge Originally Posted by valsen Click here to enlarge
    Kako napreduje restauracija mališana? Ima što novoga?
    a evo nema se bas vremena(citaj love) ali pomalo sam nesto rastavio. ide to pre brzo. U sat vremena pola auta se da pedantno rastaviti. tako da ge ne rastavljm vise jer cu garazu zatrpat. Cekam da malo kriza projde da mi ne pofali love jer znam da kad krenem da ce me kostati.

M20B27 Freak Beny's Avatar
    Automobil
    BMW E30 324TD
    Ime i prez.
    Marko Kardum

Otpelji auto kod covjeka na matulje iznad benzinske od europetrola na onom zavoju Click here to enlarge mislim da se zove bruno,on restaurira limariju i farba te stare auteClick here to enlarge on je radio onu e24M6 sto stoji kod guvernerove,malo je skuplji ali voli to radit i napravi bezprijekorno,ne drenovi nema dobrog limara ni pitura Click here to enlarge
    Btw to si uzeo onaj zuti iz Šmrike? To je vlasnik bio sofer iz autotroleja,i ja sam gledao taj auto i mislio sam ga uzetClick here to enlarge
    Sretno s radovimaClick here to enlarge
    M30

Srebrni BMW član max's Avatar
    Automobil
    e30 325 ix
    Ime i prez.
    Damir Haramija

Click here to enlarge Originally Posted by Cruo Click here to enlarge
    a evo nema se bas vremena(citaj love) ali pomalo sam nesto rastavio. ide to pre brzo. U sat vremena pola auta se da pedantno rastaviti. tako da ge ne rastavljm vise jer cu garazu zatrpat. Cekam da malo kriza projde da mi ne pofali love jer znam da kad krenem da ce me kostati.
    koliko god misliš da će te koštat stavi to puta 2

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)