Jel zna netko za firmu koja se bavi pjeskarenjem sodom u Zagrebu ili HR?
ma sljivi cijenu. Vise je za mene. I ja bi volio original ali isto tako mislim da bi bilo fora kad vec farbam da stavim neku fora boju. a inace auto bi trebao maksimalno originalno izgledat. ne izvlacenje blatorbarana, spustanje, i neke promjene vizualne.

Evo da i ja kazem nesto, zamisao sama po sebi mi je odlicna (jedino sto bi ja 2002), za boju daytona violet sa vise pearl zrnaca (metalic zrnaca), nikada jos nisam vidio takav 02 a kolega calamari bi ti ga mogao napravit u photoshopu..
Evo link da vidis tu boju http://img222.imageshack.us/i/moroch...ilbluegq6.jpg/
Sretno sa radovima !!!
Kako napreduje restauracija mališana? Ima što novoga?
ma rokni ga unutra,nabijem ja raritet ako sam najsporiji.......
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Kolega,registriraj se na www.bmwautoklub.hr.
Član na tom forumu pod nickom Kolekcija ima isto takvo komplet uređeno auto,pa pitaj njega sve šta te zanima vezano za sređivanje tog auta,jer je i on svog kompletno preuredia. Vjerujem da če ti drage volje pomoč.
Pozdrav.
Last edited by JOKE/ST; 08-06-2010 at 16:47.
a evo nema se bas vremena(citaj love) ali pomalo sam nesto rastavio. ide to pre brzo. U sat vremena pola auta se da pedantno rastaviti. tako da ge ne rastavljm vise jer cu garazu zatrpat. Cekam da malo kriza projde da mi ne pofali love jer znam da kad krenem da ce me kostati.

Otpelji auto kod covjeka na matulje iznad benzinske od europetrola na onom zavojumislim da se zove bruno,on restaurira limariju i farba te stare aute
on je radio onu e24M6 sto stoji kod guvernerove,malo je skuplji ali voli to radit i napravi bezprijekorno,ne drenovi nema dobrog limara ni pitura
Btw to si uzeo onaj zuti iz Šmrike? To je vlasnik bio sofer iz autotroleja,i ja sam gledao taj auto i mislio sam ga uzet
Sretno s radovima![]()
M30
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks