mogli ste ga i oprat prije, prije neg ste to "nakeljili"...![]()
Upiti za dijelove primljeni na PM, obradit će se nakon šta uplatite 5€ na račun... Povrat istog iznosa dobite nakon šta kupite dijelove!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
1100€ je puna cijena za M50 sa mapiranjem, strujom i dolaskom.
To je da se ne razrežem na ove oštre djelove lima/vrata, itd.
Ma oprali smo sve što se dalo krpom prebrisat, ovo je malo još ostalo gore to će se kasnije. Treba još cijeli auto usisat i tak to![]()
omda očito imaš dobra poznanstva ja sam ljudima slao mailove molbe svašta preko 100njih,pa niko ništa,nema zanimanja u hrvatskoj za autosport s tim da se ja bavim prvenstvom hrvatske
-kombi prijevoz
-montažne kuće
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
-fotografiranje, vjenčanja...
JEBEŠ KRIZU, ŽIVOT NEMA REPRIZU
ah znam,već dvije godine se mučim za sponzore,al bez poznanstva ništa,zato pauziram iduću sezonu i slaganje auta...........
Ajd dećki šta plaćete,nema većina od nas sponzora,pa ne cmoljimo
.
I ja sam probao malo si potražiti sponzora,pa je ostalo na firmi gdje radim i susjedi.Bolje išta nego ništa.Ima jako puno optimista,a malo je onih pravih,Ja vjerujem da bi se trebalo baviti par godina u kontinuitetu,pa onda dobar projekt predložit,gdje će i oni vidjet neku svoju zaradu putem te reklame i tak.Pa nemreš ti sad doć sa Marsa i reć ja sam Pero,vozim trke,daj lovu
Brklja,samo naprijed![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks