Evo jedne sličice BMW-a 2002ti od mog starog, auto je(bio) '74.god., inače to mu je bila 2. nuldvojka, prvi je bio običan 2002. Neznam točno kada je slikano, čini mi se tamo kraj '70-ih....cca. Nadam se da Vam se sviđa pila........
Evo jedne sličice BMW-a 2002ti od mog starog, auto je(bio) '74.god., inače to mu je bila 2. nuldvojka, prvi je bio običan 2002. Neznam točno kada je slikano, čini mi se tamo kraj '70-ih....cca. Nadam se da Vam se sviđa pila........
nikad kao Bane
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Mrak!![]()
Jaoo!!!
sad predobro izgleda,a u ono doba necu ni spominjat,bio je glavni u 28 opcina pa i črnomercu
de ih vise nalaziteeeeeeeeeeeeeeeeeee jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
bravo svaka cast na auticu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
old schull
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.Sve sto vas zanima mozete pronaci ako
pa nerujem vise ovde ih nema ko ni za leka!a tek smo mi u proslov vremenu!!!!
to necemo ni spominjati !
fali mi jedan u kolekciji ehhhheehehe
old schull
Stari ti je bio srecan covek
Imati takav auto u to vreme bio je zaista maksimum.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks