Nemoj bezveze bobinu kupovat. Probaj izmjerit otpor na primaru i sekundaru prije. (Primar oko 0,7 Ohma, sekundar oko 8,5 kOhma)
Il posudi od nekog pa probaj na svom![]()
Nemoj bezveze bobinu kupovat. Probaj izmjerit otpor na primaru i sekundaru prije. (Primar oko 0,7 Ohma, sekundar oko 8,5 kOhma)
Il posudi od nekog pa probaj na svom![]()
Bobinu ću kupit zato jer hoću u autu imat sve novo. Ovo ću sve dat provjerit jedan dan kad stignem!![]()

Nepamtim da je bas nekog tak zezala bobina zato je bolje probat drugu jel kupnjom nove neces mozda rijesiti problem![]()
Damit Ihr BMW ein BMW bleibt.
Original BMW Teile?na pm
Dijelovi e30 e34 i e36 i e39 na pm ili 098/9700 038
Danas sam išao po Horvačanskoj 60 km na sat i kad sam počeo kočiti lagano, osjetio sam da mi je volan težak i sve mi se popalilo, usret vožnje mi se ugasio!
Evo, skinuo sam motorić ler gasa, unutra sam nalio malo benzina za čišćenje, nakon mućkanja i izbacivanja, nalio sam malo nitrarazrijeđivača i isto mućkao. Nakon toga malo medicinskog alkohola, istu stvar napravio. Osušio i nakon par sati kad sam vratio natrag, motor bolje radi kad je hladan i jedva čujem da mi radi motor! Tako da je problem riješen! Hvala vam kaj ste mi pomogli sa raznoraznim savjetima! I bobina je nova tako da mi bolje struja radi.

gdje se nalazi motorić ler gasa, jer bi htio da ga očistim?
Nalazi se iza motora, skroz desne strane grane motora kad gledaš prema poklopcu di se nalazi ventilator kabine. Ovo je slika od 518i E34, motorić se nalazi s desne strane motora, di je veliki luft nakon motorića. Otšarafiš šelnu koja je pričvršćena na motorić, lagano skineš crijevo i nakon toga motorić ide van, al moraš pripazit da ne izgubiš okruglu gumu na gornjem dijelu motorića jer je povezan sa granom motora na gornjoj strani. http://www.autopower.se/begagnatguiden/bilder/m40.jpg

@Brunos - jesi li mislio na ovo
![]()
![]()
Last edited by mrillegal777; 08-03-2010 at 22:39.
Druga slika, to je motorić ler gasa! (Ili to...???) Sorry ako sam malo stvari kompliciral.![]()
zanima me di se nalazi visko i čemu on točno služi?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks