oko 40-50 eura dodju sva 4
oko 40-50 eura dodju sva 4

Ovo što je kolega predložio. Otiđi kod tokara i napravi, 5 min posla. Ja sam svoje dobio džabe(slike su dosta loše, na poslu sam pa nemam bolje)
Slika020.jpg
Slika019.jpg
-kombi prijevoz
-montažne kuće
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
-fotografiranje, vjenčanja...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
JEBEŠ KRIZU, ŽIVOT NEMA REPRIZU
pitanje o trodjelnim felgama...
Tko mi može opisati detalje oko rastavljanja i sastavljanja trodjelnih felgi...
primjer recimo bbs rs, sa puno onih šarafića po obodu srca i rubova...
kako se to rastavlja i sastavlja, jel to komplicirano ako se želi da ispadne kako treba i treba li neki specijalni alat???
Great Success!
kljuc 10 i 8 mislim da je deseterokutni ili nesto tako i odvijaj misko
kad skine sve sarafe ii ugij malo fenom pa rastavi ili lagani udarac rastave se.
kasnije sa istim feniom grij i skinu staro ljepilo ilitiga diht masu i onda ciscenje poliranje farbanje jebavanje sta vec oces od felga da uradis i opet na sastavljanje diht masa ili specijalno ljepilo sta prodaju po ebay ili ljepak za sajbe koji ja osobno uvjek koristim i to je tododuse ima da se nasarafas ali vrijedi svaki sekund potrosenog vremena
aku busilica i rjesen problem...pa nebi ih rucno sarafio ni da mi ih neko pokloni
kada ih budeš sastavljao samo da znaš da ti se na 4-5 kg ti se stežu šarafi na felgi....![]()
Last edited by kova; 12-01-2010 at 18:31.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks