Interesuju me dimenzije tachoringe za bmw e39, bio bih veoma zadovoljan kada bi mi neko mogao te informacioje obezbjediti veceras.
hvala unaprijed...
Interesuju me dimenzije tachoringe za bmw e39, bio bih veoma zadovoljan kada bi mi neko mogao te informacioje obezbjediti veceras.
hvala unaprijed...
BMW.BMW.BMW.BMW.BMW.BMW.BMW.BMW.BMW.BMW
evo napravio sam nekako, sam sjeo, sam izmjerio i evo nekako ispade, uglavnom ja zadovoljan...
![]()
Moga si neki DIY nabacit. Kako si ringove napravio, od cega?
Bit ce moj, bit ce moj!!!
prijatelju previse odudaraju jer su bas debeli, kuzi se da nisu original, trebao si sa ebay uzet..
get E30,get BBS RS,go low as possible
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Hvala ti rino, ja sam trazio pomoc na forumu i tema je stojala par dana a meni niko nije htio izaci u susret (vjerovatno niko nije znao) , sada se svi mogu praviti pametni, sto nisi ovo, sto nisi ono. Da nisu ispali debeli tako ne bi mogli stati u krug i propadali bi, a rostfrei i nije bas toliko lako istokarati, tako da je to za mene sasvim zadovoljavajuce.
hvala svima na pozitivnim komentarima, a za negativne mi je smijesno, jer sam trazio pomoc i niko mi nije pomogao...
jos jednom svaka čast na trudu i proizvodu,meni su čak ljepši od onih šta svi imaju. a sad imaš i mjere i kad naletiš na drugi materijal opet si možeš istokarit kakove želiš
ne vjerujem da cu vise to raditi, jer mi je ipak punac pomagao, mislim on je bio glavni majstor za tokarenje, da ja ne bih nesto zapetljao bez potrebe, a covjek vec 18 godina radi na toj masini. Uglavnom necu vise raditi jer sam napravio veci problem, sjebao sam kazaljke na tachu, ne radim km/h temperatura laze, gorivo ne pokazuje tacno, obrtaji lazu za 200, i tako da sada moram traziti tacho sa velikim board-om. nadam se da cu uspjeti naci negdje po normalnoj cijeni...
NE znaci da si pokvario tacho, kazaljke se mogu malo zarotirat, dok ne dodu u nulti polozaj koji odgovara predhodnom stanju. Widit ces, kad je zarotiras prema ljevo, i dodes do otpora, jos malo nastavi dok ne bude trazena pozicija.
A to sta km/h ne radi, mogu ce je da je kazaljka zapela, ili da je iskocila iglica motorica, pa je pokusaj nabit ponovo.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Pokusao sam vise puta ali nisam uspio, a ova km/h kazaljku sam sjebao bas, pokusao sam je odvrnuti na lijevo i kada sam dosao do kraja i izvadio namotaj je vjerovatno otpao i sa kazaljkom je izasao i namotaj. tako da ne vjerujem da ne postoji sada opcija osim drugog sata? ili sta ti vec mislis jos?
pratio sam jedan DIY sto se tice mrtvih pixela i nista nisam napravio da se mogu pohvaliti, par pixela je proradilo ali je dosta ostalo idalje mrtvih.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks