Bmw 5 Touring izasao na svjetlo dana i evo kako bi trebao izgledati:
Bmw 5 Touring izasao na svjetlo dana i evo kako bi trebao izgledati:
Last edited by BmwwmB; 15-03-2010 at 14:08.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
" border="0" />
ljudi ja nemogu svariti ovu novu seriju 5era....
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Nakon predstavljanja nove generacije BMW-a serije 5 u sedan verziji, svjetlost dana će uskoro ugledati i njegova Touring, odnosno karavan varijanta (tvorničke oznake F11).
To će se desiti već 9. travnja na ovogodišnjem AMI (Auto Mobil International) Salonu automobila u njemačkom Leipzigu, koji traje do 18. travnja.
Kako bilo, ovaj konkurent Audiju A6 Avant i Estate modelu nove Mercedesove E klase je porastao u odnosu na svog prethodnika i u početku će paletu pogonskih agregata činiti dva šestocilindrična benzinca i dva dizelaša (jedan sa 4 drugi a drugi sa 6 cilindara).
To znači benzinske modele 523i (204KS) i 535i (306KS) i dizelaše 520d (184KS) i 530d (245KS), pri čemu 520d na 100 km po tvorničkim podacima troši 5,2 litara goriva na 100 km. S druge strane, najsnažniji 535i Touring od 0-100 km/h ubrzava za 6 sekundi i troši 8,6 litara na 100 km.
Nova "petica" Touring moći da se dobije i sa novim ZF osmostepenim automatskim mjenjačem.
Što se prtljažnika tiče, njegova zapremina se kreće od 560 do 1670 litara (sa oborenim zadnjim sjedištima, koja su djeljiva u odnosu 40:20:40).
Prodaja u Europi starta 18. kolovoza, i to po cijenama koje u Njemačkoj kreču od 42.600 eura.
![]()
Last edited by BmwwmB; 15-03-2010 at 14:06.
" border="0" />
njuška mi "baca" na volvo-a......![]()
Jeftino spamam forume...
" border="0" />
malo preveliki bubrezi...inace sve 5
Hm da..bubrezi...bolest danasnjih auta..no 5-er mi izgleda otmjeno....
-kombi prijevoz
-montažne kuće
-fotografiranje, vjenčanja...
JEBEŠ KRIZU, ŽIVOT NEMA REPRIZU
Auto super izgleda, samo mi ručni mjenjač nije jasan, njegov izgled. Do sad sam pomislio kada sam slike gledao da će samo batrljak (automatski mjenjač) imati.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks