evo prodajem svoj e21 315 taman kad sam napravio 100 stvari na njemu i evo uletila mi prilika za drugi auto tako da sam primoren...
'82 godina, krem boja, regan je eto do polovice 3. mj. prije par dana sam reparirarao celjusti na autu, stavio nove plocice, danas promjenio ulje, filter ulja, remen, prije otprilike mjesec dana stavio 2 prednja plinska amortizera, kod tokara skracena, gore su 40:30 H&R opruge, tako da sada izgleda pristojno, ne pre nisko ni visoko kako su inace ajkule, kupio sam 13ice replike alpine nanovo su ofarbane, i prije kojih 2 mj kupio nove 2 prednje gume, ima protocni zadnji lonac, stavio sam i otraga balans stanglu sto inace 315 nema, unutra su 2 prednja za ajkulu recaro sjedala restaurirana, nova spuzva, koža u profilu i kroz sredinu ona klasicna tkanina, auto nije bojan tako da ima sitnih pikmica hrde na autu sto je normalno za te godine. i sto je bitno nikada nije bio niti kvrcnut, i super se ponasa na cesti.
slike danas oko 18h
uz auto dajem i dupli solexov karburator sa granom, kucistem filtera, sve sto treba da dode na auto.
onaj tko je zainteresiran neka zove na moj broj 099/672-68-31 Josip
auto treba pogledati i probati nema se sta sakriti
cijena 1300 eura

Reply With Quote

Bookmarks