onu sa UK krovomOriginally Posted by Mišo
onu sa UK krovomOriginally Posted by Mišo
Pozdrav.
Evo, ja vozim Minija..
Inače sam član na www.bmwclub.com.hr, ali sam prije 15ak minuta skužio da postoji i ovaj forum, a listajući sam vidio da je ovdje dosta članova kojih više nema na bmwclub.
Zašto je nastao ovaj forum?
Svađa, nesporazum?
Inače, nisam neki super aktivan član, ali tu i tamo možda i uspijem dati koji pametan reply..![]()
A. da se prvo predstaviš u "Novi članovi" ha?Originally Posted by terza
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
O dobro nam došao prvi vlasniče minija.![]()
Sorry, greska u koracima, ucinjeno.Originally Posted by Vedran325i
Ajd nek nam je došao netko sa Mini-jem.![]()
-Lijepa žena, puna kuća prijatelja!-
-Radim posao koji ne volim da bi žena i djeca kupovali stvari koje im ne trebaju!-
-Newton laže, lake padaju brže!-
-Život je samo iluzija izazvana nedostatkom alkohola!-
-Volio bih umrijeti kao moj deda...u snu a ne kao njegovi putnici u panici i užasu-
-U borbi vojnik dotrči zapovjedniku i kaže: ZAPOVJEDNIČE, OKRUŽENI SMO SA SVIH STRANA! Kaže zapovjednik: ODLIČNO, SADA MOŽEMO U PROBOJ S BILO KOJE STRANE!-
Originally Posted by YesNo
Mini je super, prava mala igracka, tvrd i neudoban, ali se po magistrali s njime moze igrati cijeli dan..
Problem je sto me ubije po autoputu, tako da mi se vise ne da s njime ici Zg-Dbk, sada uvijek stoji u Zg, a ja idem avionom.. Stvarno nije za ikakva malo duza putovanja, tako da bi uskoro trebao biti zamijenjen..
Originally Posted by bmw528i
neku drugu
bijeli s crnim prugama
ima u Varaždinu jedan mini, ali njega vozi onaj psihijatar Brajša...
Refreš teme. Treba malo oživiti ove Minije.
-Lijepa žena, puna kuća prijatelja!-
-Radim posao koji ne volim da bi žena i djeca kupovali stvari koje im ne trebaju!-
-Newton laže, lake padaju brže!-
-Život je samo iluzija izazvana nedostatkom alkohola!-
-Volio bih umrijeti kao moj deda...u snu a ne kao njegovi putnici u panici i užasu-
-U borbi vojnik dotrči zapovjedniku i kaže: ZAPOVJEDNIČE, OKRUŽENI SMO SA SVIH STRANA! Kaže zapovjednik: ODLIČNO, SADA MOŽEMO U PROBOJ S BILO KOJE STRANE!-
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks