+ Reply to Thread
Page 2 of 6
FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 11 to 20 of 52

Thread: BMW E9 iz Čakovca

Share/Bookmark
    Vip BMW član m3 power's Avatar
    Automobil
    318 e30
    Ime i prez.
    Sven Barbarić

Default Re: BMW E9 iz Čakovca

vlasnike ove E9 je bio na telki i covjek se bavi uvozom auti iz njemacke i ovaj je bio uveden da bi se prodo ali ga je odlucio sebi ostavit, ali je reko da ide po jos jednog za narucitelja i da ih nije problem uvest, cijene nisu spominjane.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

3.0 CS !!!!!!!!!! djzuka's Avatar
    Automobil
    E9 3.0 CS, 320/4A, E36
    Ime i prez.
    Danijel Janus

Click here to enlarge Originally Posted by m3 power
    vlasnike ove E9 je bio na telki i covjek se bavi uvozom auti iz njemacke i ovaj je bio uveden da bi se prodo ali ga je odlucio sebi ostavit, ali je reko da ide po jos jednog za narucitelja i da ih nije problem uvest, cijene nisu spominjane.
    Nadam se da cu saznat nesto konkretnije sutra Click here to enlarge
    Pa cemo nabacit Group Buy Click here to enlarge

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    Originally Posted by BimmerTHEPOET
    da li je ovo tema u kojoj se traži informacija o tržišnoj cijeni pojedinih modela ili još jedan u nizu napetih tema gdje se lovci hvale kolikog su jelena satrali

Srebrni BMW član karlo's Avatar
    Automobil
    bmw e21 323 i x2, 320/6,316, 2002 tii,2002,1602,e30 320is,e39 530dTA, e92 320
    Ime i prez.
    karlo beštak

čovjek ti je iz Brezja pokraj čakovca.Bavi se autilimarijomi lakiranjem.
    inače je član oldtimer kluba međimurje.
    Posjeduje još jedan 1602, opel mantu A, i Bmw r50/3 s bočnom prikolicom.
    Auto nije na prodaju, a kupio ga je od lika koji se bavi uvozom automobila iz ch.

Auto je bio u orginalnom stanju ali komplet za restauraciju. relativno je bio skup zbog davanja prilikom uvoza(oderali su ga živo) tako da ga je sadašnji vlasnik platio 10000 eura i još toliko potrošio na restauraciju. Inače je to model 2,5 cs znači frgiči
    Every BMW engine is unique.

Automobil
    E9 3.0 CS, 320/4A, E36
    Ime i prez.
    Danijel Janus

Dosao sam do jednoga, u Podravini se nalazi, stoji vec dvije godine i u dosta dobrom je stanju, zvao covjeka i ima jos hrpu dijelova za njega i motor rezervni, no izgleda da ga nece prodat, kaze da ga nazovem da si jos razmisli ali sumljam da ce ga prodat
    Premda se bojim i cijene malo...Click here to enlarge
    No toliko mi se svidja auto da sam spreman sve zrtvovat da ga imam Click here to enlarge

Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge

da li je ovo tema u kojoj se traži informacija o tržišnoj cijeni pojedinih modela ili još jedan u nizu napetih tema gdje se lovci hvale kolikog su jelena satrali

Srebrni BMW član karlo's Avatar
    Automobil
    bmw e21 323 i x2, 320/6,316, 2002 tii,2002,1602,e30 320is,e39 530dTA, e92 320
    Ime i prez.
    karlo beštak

znam ti ja taj auto jako dobro...tip ti je u jednom selu na potezu pitomača-virovitica, inače se bavi seoskim turizmom. ovako auto je kupio u rijeci prije 15 god. od policije auto ti ima pp brojeve. Inače je auto kompletan ali cijeli full za restauraciju, motor je malo kemija. ja sam prije par godina napravio troškovnik restauracije koji iznosio oko 15000 eura (potažit ću ga negdje) a tip je za njega tražio 10000 eura što je apsulutno ne prihvatljivo, pogotovo sad kad su cijene dijelova porasle 30% tako da mislim da nema tu baš neke velike logike....ali to ti je "hrvatski sindrom; u njemačkoj bih tobio novoga za njega" samo izvoli....
    Every BMW engine is unique.

Bmw 635csi
    Guest

Click here to enlarge Originally Posted by djzuka
    Dali zna netko di ima kakav E9? Taj auto moram imat kad tad, to mi je najveca zelja sto se tice BMW-a, kad ga kupim onda sam miran Click here to enlarge Click here to enlarge
    Zelio bi stupit u kontakt sa nekime tko ima doticni auto Click here to enlarge
    ovako majstore-za e9 Francuska je plodno tlo,njemacka takodjer a u nizozemskoj nije losije..crni je dosao u moju familiju prije tjedan dana..1975 3.0csi zadnja godina proizvodnje..ovaj modri je bio u zadru ovo lito..
    crni kojeg je moj rodjak kupio u nizozemskoj se trenutno restaurira u sloveniji kod nekog pedantnog pacijenta-ide rastavljanje u vide pa slaganje u novo-auto ima beige recaro na struju i Z getribu kad mi neko objasni kako da stavljem slike odma cu ih stavit na forum imam ih dosta..
    balkan zaboravi...bio je jedan u splitu od nekog inzinjera kao dat na restauriranje pa ga istrulio na kisi..ima u sibeniku jedan,ima par 2800csa po zemlji ali su hirošima..
    vani za e9 u top stanju cjene su od 20ak tisuca eura pa do u nedogled..za srednja stanja na kojima se isplati radit moaš platiti od mnmum 5.5-6oooe
    to je stara limarija koja ako se ne zastiti jako brzo trune tako da su rijetki koji su originalno zdravi..rijetki
    Last edited by djzuka; 26-03-2007 at 00:54.

Bmw 635csi
    Guest

Click here to enlarge Originally Posted by djzuka
    Dali zna netko di ima kakav E9? Taj auto moram imat kad tad, to mi je najveca zelja sto se tice BMW-a, kad ga kupim onda sam miran Click here to enlarge Click here to enlarge
    Zelio bi stupit u kontakt sa nekime tko ima doticni auto Click here to enlarge
    nikola pilić je imao davno u splitu lipoga.dole plav,do linije vrata,a gore srebrn opaka kombinacija...

Automobil
    E9 3.0 CS, 320/4A, E36
    Ime i prez.
    Danijel Janus

Click here to enlarge Originally Posted by Bmw 635csi
    ovako majstore-za e9 Francuska je plodno tlo,njemacka takodjer a u nizozemskoj nije losije..crni je dosao u moju familiju prije tjedan dana..1975 3.0csi zadnja godina proizvodnje..ovaj modri je bio u zadru ovo lito..
    crni kojeg je moj rodjak kupio u nizozemskoj se trenutno restaurira u sloveniji kod nekog pedantnog pacijenta-ide rastavljanje u vide pa slaganje u novo-auto ima beige recaro na struju i Z getribu kad mi neko objasni kako da stavljem slike odma cu ih stavit na forum imam ih dosta..
    balkan zaboravi...bio je jedan u splitu od nekog inzinjera kao dat na restauriranje pa ga istrulio na kisi..ima u sibeniku jedan,ima par 2800csa po zemlji ali su hirošima..
    vani za e9 u top stanju cjene su od 20ak tisuca eura pa do u nedogled..za srednja stanja na kojima se isplati radit moaš platiti od mnmum 5.5-6oooe
    to je stara limarija koja ako se ne zastiti jako brzo trune tako da su rijetki koji su originalno zdravi..rijetki
    Hvala na informaciji kolega, evo uploadaj slike na Imageshack pa da slinimo malo... http://imageshack.us/
    Ako ne uspijes javi se na PM i drage volje cu ti pomoc Click here to enlarge

Srebrni BMW član Big D's Avatar
    Automobil
    E34 525i M50
    Ime i prez.
    Dean Preininger

Back to topic: naletio na E9 iz titla threada danas :

Click here to enlarge

Click here to enlarge

Srebrni BMW član brna's Avatar
    Automobil
    BMW 2002 M2, BMW R-65 '79
    Ime i prez.
    Alen Berni

Talking Re: BMW E9 iz Čakovca

bemti šta je dobar!!!! Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)