Ovdje ima podosta o ovom za sada nazalost Conceptu
http://www.autoblog.com/2007/10/23/t...-tii-unveiled/

Ovdje ima podosta o ovom za sada nazalost Conceptu
http://www.autoblog.com/2007/10/23/t...-tii-unveiled/
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Originally Posted by BimmerTHEPOET
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Predobro![]()
Fighting for a peace is like fucking for virginity

Ima preljepih detalja ali čudna mi je ta jedinica nemogu se naviknut
meni je auto odlican, prava mala bomba. u nekim casopisima su ga poceli usporedjivat s kockom a o ovom tii se prica cca 1300kg i 300ks![]()
mater mu njegovu nemogu vjerovat kak je dobar
Prestrašno kak jebacki izgleda![]()
Ther is no power like M power!!!
Stvarno je prelijep, jedinica mi s vremenom sve vise prirasta srcu ali ovo je nesto sto bih uz M3 pozelio u garazi.
BMW natpis na celjustima kocnica![]()
Očaran sam. Inače sam obožavam keca ali ovo je savršeno.![]()
-Lijepa žena, puna kuća prijatelja!-
-Radim posao koji ne volim da bi žena i djeca kupovali stvari koje im ne trebaju!-
-Newton laže, lake padaju brže!-
-Život je samo iluzija izazvana nedostatkom alkohola!-
-Volio bih umrijeti kao moj deda...u snu a ne kao njegovi putnici u panici i užasu-
-U borbi vojnik dotrči zapovjedniku i kaže: ZAPOVJEDNIČE, OKRUŽENI SMO SA SVIH STRANA! Kaže zapovjednik: ODLIČNO, SADA MOŽEMO U PROBOJ S BILO KOJE STRANE!-
bolesna pila!!! odlicno izgleda!
Bucmasto previše za moj ukus...
ulet stoljeća (by Cepi): znam ja da ti znas da ja bi i da ti ne bi imala nista protiv
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks