nece ga prodati ni za dijelove....tokom godina su nestale i maglenke i prednji lip i poklopac na felgi...uopce nece cut za prodaju ili za bilo kakva pitanja oko auta....
auto je 316i coupe 90.god...i od njega apsolutno nista nego samo dijelovi...
nece ga prodati ni za dijelove....tokom godina su nestale i maglenke i prednji lip i poklopac na felgi...uopce nece cut za prodaju ili za bilo kakva pitanja oko auta....
auto je 316i coupe 90.god...i od njega apsolutno nista nego samo dijelovi...
Prodaja rabljenih dijelova BMW
0 9 8 / 5 1 9 - 7 8 6 Rogi-Igor
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
A kaj ga ne jebe to ak mu neko dođe i uzme neke dijelove izvana?
eo dofurat cu vam ja taj auto, nemate bada, jbg necete imat papire i morate ga raskupusat u par dana, moja cijena je 1000kn!!![]()
![]()
Aj daj, da si siceve zemem!![]()
hebo ga ja već u drugom postu je mbad7 napisao da postoji tema BMW locator...ali džaba....
BTW u searchu kad se ukuca bmw locator...voilllaaaaa eto ga odma tema u OPĆENITO i jos STICKY![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Jel neko zna čiji je ono E38 koji je ostavljen u blizini tehničkog pregleda u Sigetu?
danas sam zamjetio 2002(bar mislim da je kolko sam vidio s boka,jer napred je parkiran yugic a iza neko govno) ,bijeli,ima napred one maglenke okrugle i bijele aluminijske felge, u jako trulom,skoro neprepoznatljivom stanju. jel ove maglenke i felge znace da je bio u rally vodama neznam
lokacija nek bude Kašina. jer tocno mjesto vecini nece pomoc,pa izvana je ocajno stanje. fali dio vrata,pojela hrđa. a neznam jel ima motor i koji ima,bio sam samo u prolazu
Ovo mi je super... Znaci ti si se samo pohvalio u BMW LOCATORU (lokacija=mjesto),da si vidio truljavu nuldvojku,al neces rec di je tocno,jer to vecini nebi pomoglo...
Ne brini se ti za vecinu,nego navedi mjesto gdje je auto,jer je to i tema ovog threada,a ako koga zanim,nek se raspita di je ta i ta ulica ili ta i ta livada...
Btw,ja sam vidio di stoji nova 6ica i vlasnik ju poklanja,al vam necu rec di tocno,jer vecina je ionako nebi mogla točit i održavat,lokacija nek bude naša galaksija..!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks