Last edited by m3 power; 29-11-2007 at 12:31.
Da nije Silver Shadow Convertible?
Moj je zivot igra bez granica...
to ti je model iz šezdesetih Rolls-Royce Corniche ... postoji serija I II III inaće vrlo cijenjen model za ratliku od silvera![]()
Every BMW engine is unique.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
-Lijepa žena, puna kuća prijatelja!-
-Radim posao koji ne volim da bi žena i djeca kupovali stvari koje im ne trebaju!-
-Newton laže, lake padaju brže!-
-Život je samo iluzija izazvana nedostatkom alkohola!-
-Volio bih umrijeti kao moj deda...u snu a ne kao njegovi putnici u panici i užasu-
-U borbi vojnik dotrči zapovjedniku i kaže: ZAPOVJEDNIČE, OKRUŽENI SMO SA SVIH STRANA! Kaže zapovjednik: ODLIČNO, SADA MOŽEMO U PROBOJ S BILO KOJE STRANE!-
Onda bi bilo zgodno ako je Karlo ziher oko modela kojeg sam slikao (krivo mi ko psu što nisam ulovio masku) da moderator za Rolls promjeni naslov mog thread-a.
Karlo jesi siguran da je to Corniche? Jer i ja sam mislio da je to taj, pa sam još jučer proguglao, al naišao sam samo na fotke ovakvog...
Izgledaju isto, samo je razlika u stranicama iznad zadnjih kotača. Ovaj ima zaobljene, a ovaj kaj je Last slikao ima ravne. Sad, jel to razlika između ove 3 serije kako si napisao?
Drobi, taj kojem nažalost nisam ulovio (mobitel mi sporo ipak okida) prednji dio je bio još jeeeeebeniji od naprijed od tog koji si stavio sliku. Fakat me sad zanima koji je to model Rolls-a bio. Mislim da je to najljepši auto od naprijed koji sam u životu vidio.
to je del boy vozio kad se opernatio... Jako ljep i cjenjen auto
je istina on je ja mislim vozio onog ko dto ima onaj frajer sa foruma
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks