vrijedi ovisno o stanju, ovaj bi mogao biti u dobrom stanju ako u unutrašnjost nije ušla voda
ako nema papire, moglo bi biti problema ukoliko se ne može locirati vlasnik
nevjerojatno, auto je u originalnom stanju, sve nalje i sve, ne mogu vjerovati da ga je netko ostavio sam tak da trune, vrijedi parsto E nekom za dijelove
M ima drugaciji prednji branik i jesi siguran da su njemacki papiri? ima vrancuske lampe..
Last edited by Jay P; 29-01-2008 at 21:15.
Postoji i procedura kad se ne može naći vlasnik,to i nije toliki problemCijena za ovaj,a predpostavljam da je kod nas,može dosta varirati... Koja je godina,dosta dugo stoji,a ne izgleda mi baš kao da je paljen nedavno! Ako je tako,auto u startu treba dobru "polugeneralku",pa limarija,pa sto pizdarija... Po mojoj odokativnoj,2000€,ako je malo bolji 2500€! Dijelovi su skupi,al ko voli nek izvoli
Da sam ja naletio na njega,potražio,bi gazdu!
ne vjerujem da je M6
većina automobila iz tog vremena je imala ///M oznaku, zbog opreme ili zbog balkana
Last edited by Bimmer; 29-01-2008 at 21:42.
naježim se kad ovako što vidim... prvo zbog suze u oku...
a onda od pomisli da ovakav primjerak moram dovesti u stanje kakvo zaslužuje... brrrrr
dobro razmisli i dobro se raspitaj o cjenama djelova za e24. ovo na slici je model baziran na e28, dakle, mlađi od 06/1982. limarija loša. i to rekao bih jako. jel je strulio tamo gdje inače ne trunu. bar po ovim slikama.
Last edited by kalkan; 29-01-2008 at 23:04.
auto je 82-83, od 84 su svi imali potcincanu karoseriju i ovo mu se ne bi dogodilo
ovom su vrlo vjerovatno i prednje mulde strulile kod rubova blatobrana
kao sto rekoh vrijedi nekom za dijelove...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks