I pocinčana karoserija može strulit. Da vidiš samo kako.
I pocinčana karoserija može strulit. Da vidiš samo kako.
jao,jao,jao,jao,jao,jao,jao...jaaaoooo....kakva steta....
ja bi ziceve i masinu sa getribom i agregatima ako se nade vlasnik....i ako auto bude u prodaji....
btw ima i jedan 630cs na sv,duhu(76-81god mislim) bio je regan i ganjam vlasnika vec par godina povremeno dal bi ga prodal a sad je bez tablica...auto ima cca 150000km i u odlicnom je stanju....![]()
Prodaja rabljenih dijelova BMW
0 9 8 / 5 1 9 - 7 8 6 Rogi-Igor
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
@M20: ako je na njemackim papirima, i ako mislis prodavat, javi se!
danas nisam stigo nista rjesavato oko sveg tog ali vjerujem do subote ili ce bit kod mene u garazi ili ako je vlasnik ne realan pa da trazi puno evropskih novaca neka trune dok ga neki cigo ne pokupi za zenske carape
![]()
Last edited by mbad7; 31-01-2008 at 00:16.
e to...da...nema oznaku iza pa sam pretpostavio da je 630cs po otprilike godistu...trebam vise podataka od vlasnika pa mi p.m-aj ako ti nije bed...velim da sam vec desetak pita zvonio na vrata u toj kuci gdje stoji i svaki put ili nemaju pojma ili nije na prodaju i nije bilo daljnje diskusije...ma nagovorio bi ja njega...kad-tad....na ovo cudi bi sam stavio jedne RS-ice 16" i malo cuc...ostalo origigi...i samo za "Crkvu Nedjeljom"![]()
Prodaja rabljenih dijelova BMW
0 9 8 / 5 1 9 - 7 8 6 Rogi-Igor
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Ja sam jednog kompletnog bacio na smeće samo sam izvadio motor i mjenjać,toliko je auto bio stunio da je bilo grozota.
Ostala je samo instr.tabla.
Volim crno pa makar i ofarbano,,,,,,,,
@m20: Aj kolega cim prije da čujemo koja je priča s autom![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks