Arny
-- not a follower, not a leader --
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.Bangle's
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Originally Posted by Interceptor (IRL)
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
? No thx.
Sad mu je cijena 14.400kn...a išao bih sigurno i za manje
nedavno su i novi diskovi stavljeni na njega
http://www.auti.hr/automobili/showAdvert321066.html
srecno sa njim kolega
Arny
-- not a follower, not a leader --
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.Bangle's
Originally Posted by Interceptor (IRL)
? No thx.
Iz kocke 99.9%...treba pogledati auto, hauba je lakirana i kitana, može upućivati na to da se morala mjenjati pa su iskoristili priliku da maknu znak, kvake su lakirane može biti da su i vrata, interijer je neukusan, ali za 1000 ili nešto više eura uzeti, mogao bi potencijalno biti dobar auto za srediti, a i koliko toliko isplativ.
srebrnu strijelu koliko znam jos nisi kupio.Auto je jos u zg-u,recimo da poznajem vlasnika i da sam ga trebao uzet.Autić je na hrpi ali ima posla,trese volan,struja,zadnje gume(he he)itd.Nutra bi trebao biti 3.5 iz sedmice,koža iz kocke.Želim puno srece novom vlasniku
ovaj auto je kod mene već godinu dana,ako ne i više,naime auto je u dosta dobrom stanju,vozi ga brat,s obzirom kako ga on vozi,auto prolazi svaki test....![]()
daj koju sliku ja sam ga mislio uzet,gadno sam bio zagrizao al odusto![]()
Vrba e 28,ja sam skidao onda šajbu sa plave,ak se sjećaš.Buraz veli da trebaš neke dijelove,slobodno se javi.
SWAP garage
kiki kak se nebi sječo,legendo,ma počeom sam slagat tu crnu sa koje ste skidali šajbu,uzo sam dosta djelova da bude orginal prednji kraj...složio sam i bbs spojler na novo kaj je buraz razbio,ma trebat ću djelova kaj se tiče kardana,difa...moramo vidit kaj sve nevalja,trebat ču diskove,....si vidio felge koje sam uzo...???daj broj svoj da ti se javim kad se vratim u zg,onda ću i slike stavit kad se vratim u zg
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks