jel ima netko u autocadu nacrt za izradu onih križeva? mislim da je netko na cnc stroju izrezivao to ali sad nemogu nać taj filmić
![]()
jel ima netko u autocadu nacrt za izradu onih križeva? mislim da je netko na cnc stroju izrezivao to ali sad nemogu nać taj filmić
![]()

Imam na poslu ali ga treba još malo doradit. Poslat ću ti
Ako sam dobro shvatio ovaj tekst na eng. kod kratkog svjetla je leća zadužena za količinu svijetla na cesti iz tog razloga se sjenila mogu farbati u crno. kod dugih je to sjenilo zato se ga nesmije farbati.
Drobi, kažeš da su sjenila kriva za loša kratka svjetla ?? pa kad ih se ofarba u mat onda nemaju apsolutno nikakvu funkciju reflektiranja, zar ne??
Kako zapravo u praksi svijetle svjetla na kojima je urađen ovaj DIY ??
I'm confused.....

Po plinuuuuuuuuu!!!!!!!!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
ja sam sebi radio. ne svijetli slabije, nego isto, cak su kratka svijetla i nesto jaca jer su lece i stakla ocisceni...![]()
ne, krivo si skužio... ovo je sjenilo, sa lećom... i to se ne lakira!!!
a ova dva crna kruga se lakiraju u crno da bi se kratko svijetlo zatamnilo... oni dolaze između leće i stakla fara...
http://img523.imageshack.us/img523/9139/hella04yo5.jpg
a ja sam lakirao sjenilo u chrom sprej da bi barem malo osvježio sjenila, jer su bila u qurcu skroz, al to nije urodilo plodom i na kraju sam kupio nova sjenila u hella-i...
a kod dugih se ništa ne lakira, već se ubacuje crni križ!![]()
Last edited by DROBI; 26-03-2009 at 10:39.
Upiti za dijelove primljeni na PM, obradit će se nakon šta uplatite 5€ na račun... Povrat istog iznosa dobite nakon šta kupite dijelove!
ahaaaa....e pa to mi nije jasno bilo....Thnx, sad kužim!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks