Ipak smo slozili ews i auto je upalio
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ccBesaAWGdo[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SSBqLqQbPdk[/youtube]
Majstori na djelu
![]()
Ipak smo slozili ews i auto je upalio
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ccBesaAWGdo[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SSBqLqQbPdk[/youtube]
Majstori na djelu
![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
E bas mi je drago da si ga i ovde predstavio...
Ipak nisu bas svi regani i tamo i vamo
Ide projekt dobro...samo napred i sretno![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
nabavili se pojasevi kao novi homologirani po popularnoj cijeni
kupljeni za suvozaca LMS pojasevi homologirani ali ne FIA...ionak necu nikog vozit
i naravno tu je i volan(vec je bilo i vrijeme) phantom se slaze pomalo
ugl auto je pravi sleeper onako dignut sa zimskim gumama a kad opalim po gasu![]()
face ljudi govore sve...samo dim ostane iza mene![]()
pitanje za volan i siceve....imam nesto u daljnjem planu isto pa me zanimalo koliko te to sve izaslo vezano za to (sicevi,vodilice,volan,pojasevi)?
Ugl. dosle gewindeauto vise nece bit koza...valda slijedeci tjedan seleni i anti roll pa cemo montirat kompletan ovjes sve u đuture
Dosao sat od sestaka sa Krka i ugrađen danas u kocku...Tikky sponzor
dosla Hidro rucna D2...
![]()
Imao sam problema sa radom motora na leru...
kolega Rimac i ja smo otisli U Baumgartner da spoje auto na dijagnostiku (koja za divno cudo od ostalih swapova radi 100%) i vide sta nije u redu..
Nakon sto je majstor Mario par sati potrosio na pregled i provjeru senzora, vakuuma i ostalih komponenata pronasao je jedno crijevo koje je bilo spojeno na nekakav ventil koji povratne pare vraca u rezervoar ili tako nesto...ugl. cim je odspojio to crijevo i blindirao ga auto je proradio kao sat!
Radi na leru mirno, vuce iz niskih okretaja kao lud i zabija do blokade...spica je na 185 km/h u petoj ,imam osjecaj da 150 km/h ulovi na manje od 200m..trebalo bi izmjerit ubrzanje
Sad cu vidjet jos sta cu s tim mapiranjem...
Malo je modificiran dohvat filtera, dodana produzena usisna cijev i u nju ugradjen senzor temperature zraka koji inace ide na kutiju od filtera zraka..
Kupljen Strut Bar pa nek ga bar malo učvrsti...naručeni Powerflex seleni i Eibach anti roll kit
![]()
danas nabavljene prednje čeljusti za prednje samoventilirajuće diskove (malo ćemo ih uredit jer su stajale)
i kompletan zadnji most sa diskovima i čeljustima za zadnji kraj
Mad max na dizalici...malo je palo ravnanje veznog lima (od umfalla prije kupnje), ali ipak cu prije lakiranja staviti novi..
Dario moj sluzbeni mehanicar drift kocke, stavio je gewinde a jos se cekaju seleni i anti roll, pa ćemo gore zabit i most sa diskovima, opletena crijeva i hidro rucnu...
Eto ga novo...
Sad cekam pojacanja za zadnje mulde da mi ne izleti gewinda van
Nismo ga zagewindali do kraja, to cemo ostavit za kraj kad sjednu felge, evo slike koliko je pao..kaze dario da moze ic dole jos 8-9 cm
![]()
Siceve sam mjenjao sa Rimcem ali inace ti ovaj jedan sparco kosta 1700 kn, vodilice sam dobio sa crvenim sicevima ali su oko 300 kn par(navodno), volan s glavom je oko 1500 kn i pojas sparcov homologirani je novi 1700kn (ja kupio za 800) a onaj drugi obicni je oko 400 kn
Evo toliko za sada , Kara poslao prednji branikkoji cemo dotjerat u farbanju, cekaju se seleni i anti roll kit te sparcov roll bar koji sam narucio i cekam ga vec 2 mjeseca
...
nakon ugradnje rollbara auto ide na lakiranje i ljepljenje sponzorskih naljepnica...
slijedi za koji dan novi update![]()
svaka cast na projektu
takvi sicevi djecacki san![]()

jako kvalitetno odrađeno i u rekordnom vremenu![]()
DRIFTING
WAS COOL IN EUROPE BEFORE THE DAMN JAPS COPY'D
moj evo razvoj u e30
m10b16,m20b20,s14b20,m20b25x2 i m20b27turbo
SAMO SE HRABRI DOKOPAJU SLAVE
HOP CUP JEBO MUP
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks