Pravi predsjednički, ovo je mislim najbrže sastavljena kocka i sa vrhunskim komponentama.
Foleru dovršito da možeš i guštat malo![]()
Pravi predsjednički, ovo je mislim najbrže sastavljena kocka i sa vrhunskim komponentama.
Foleru dovršito da možeš i guštat malo![]()
Volim crno pa makar i ofarbano,,,,,,,,
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Svaka čast, nemam riječi... Vidim ga svako malo u "istom" stanju, al nisam ni pojma imao da si ovoliko napredovao!!![]()
Upiti za dijelove primljeni na PM, obradit će se nakon šta uplatite 5€ na račun... Povrat istog iznosa dobite nakon šta kupite dijelove!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
sad dam procito post, sta rec drugo osim
BRAVO I TAKO NASTVI, ZELIM TI PUNO SRECE S AUTICEM

he he...vidim jos jedan Americas Army zaludjenik...![]()
Dosao vezni lim novi...ato je bio lagano udaren naprijed a majstori koji su to slagali nisu to napravili nikako...sredili su te toliko da se moze auto vozit i povezali farove sa žicom...zahvaljujuci Drndaku Farove imam sa nosacima druge i čeka se samo jos roll bar i auto ide na laganu limariju i prepremu za lakiranje
![]()
Last edited by Foler; 25-02-2009 at 02:12.
Vidio sam auto neki dan kod Meguste,fina kolica,svaka ti dala
svak ti dala,foler
U koju boju idu kolica??
radovi pravo napreduju ima da bude zvijerka samo jedno pitanje kolko je kostao taj novi vezni lim ?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks